Bijna alles Dat je wil weten...

BureauMedia werkt met een team van succesvolle ondernemers. Allemaal geselecteerd op bewezen cases voor online ondernemingen en specifiek e-Commerce.

De waarde van BureauMedia is niet alleen de website (software), maar juist alles wat erbij komt kijken om succesvol te kunnen zijn in online ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de verkopen  (conversie), het verhogen van de naamsbekendheid, of hoger staan in de zoekmachine (SEO). Bovendien regelen wij korting voor de ondernemers, zoals bijv. de transactiekosten bij iDeal en nog veel meer.

Ervaar het zelf en klik bovenaan op JA, IK WIL 🙂

Voordat we aan de slag gaan met het ontwikkelen van jouw online omgeving, doen we van te voren een inventarisatie gesprek. Aan de hand van dit gesprek beoordelen wij samen of wij onze diensten “samen groeien” succesvol kunnen toepassen.

Het verdienmodel is erop gebaseerd dat onze klanten met een minimaal risico, succesvol, producten en / of diensten kunnen verkopen. Zonder grote investering van tijd en geld. BureauMedia vraagt een jaarlijkse basisvergoeding én een percentage van de omzet.

De vaste kosten zijn €45 p/mnd, exclusief BTW, daar zit alles bij in zoals hosting, beveiliging, bijhouden van updates, check voor responsive (mobile friendly).  Hoe kan dat?  Het is inderdaad werken op kostprijs, maar…

We vragen ook een percentage van de online verkoop, alleen als we het samen zien zitten om online te willen groeien.  Het percentage bepalen we samen, zodat we er allemaal een goed gevoel bij hebben.

Uiteraard ben en blijf je zelf verantwoordelijk voor je onderneming. Als we gaan voor “Samen groeien”, dan bieden wij alle hulp. Zowel persoonlijk als met extensies. (zie uitleg extensies verderop)

Naast uiteraard de medewerking van de beste mensen,  succesvolle ondernemers, krijg je een volledig werkende website, met webshop of landingspagina. Volledig geoptimaliseerd volgens de laatste normen. Zo weten we nu al dat bijv. minimaal 75% van het verkeer uit Mobiel verkeer komt.

Jouw website of landingspagina wordt gehost en wordt volledig onderhouden tegen virussen en andere kwaadwillende. Je hoeft eigenlijk nergens meer naar om te kijken, of überhaupt te begrijpen hoe een website werkt. BureauMedia neemt in feite het digitale stuk van je over. 

Omdat we een gezamenlijk belang hebben, wij ontvangen een percentage van de verkoop, zullen we pro-actief contact opnemen over het verbeteren van de resultaten. We voeren alle updates uit in overleg en na jouw akkoord. Je blijft tenslotte zelf de ondernemer.

De €500,- jaarlijkse kosten dekt de hosting, beheer, onderhoud en licentiekosten.  

Omdat wij volledig overtuigd zijn van onze kennis en ervaring, durven wij ook de inkomsten afhankelijk te maken op basis van het succes van jullie producten / diensten.

Als we gaan voor “Samen groeien”, dan kunnen wij je alle hulp aanbieden middels “extensies”.  Denk hierbij aan het inkopen van adwords, design aanpassingen (logo’s, banners, huisstyle wijziging etc), versturen van nieuwsbrieven, social advertising,  updaten van social media tot het uitbesteden van de volledige content.  Deze extensies kun je bij ons afnemen tegen een scherp tarief. 

Heel simpel: ga naar de desbetreffende extensie, klik en je ontvangt een offerte van 1 van onze geselecteerde experts.  Wij houden je ook op de hoogte als er nieuwe extensies zijn toegevoegd, dat waardevol kan zijn voor jouw bedrijf.

Wij werken met een minimaal contract van 24 maanden. Wil je eerder opzeggen dan kan dat uiteraard ook.  Je behoudt de volledige website, maar er wordt een afkoopsom berekend van € 2500 excl btw.  Wil je na een periode van langer dan 24 maanden opzeggen, dan zijn de kosten €2500 excl btw + het afgesproken percentage van de online omzet over de laatste 12 maanden.

De website die wij hebben ontwikkeld is gemaakt met WordPress en WooCommerce. De licenties waar de site mee is gebouwd kunnen niet worden overgedragen, deze zou je dan eventueel zelf kunnen aanschaffen. De website blijft uiteraard gewoon werkend, tot alles is omgezet.  Je zult alleen geen nieuwe updates krijgen van een aantal gelicenseerde software en de hosting zul je zelfstandig moeten regelen. Uiteraard dragen wij het de website (het migratiebestand) over aan de nieuwe hosting partij.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze algemene voorwaarden.

Jouw website wordt gehost en gemanaged bij Savvii. Het platform is volledig op maat ingericht, specifiek voor WordPress websites. Een van de voordelen is dat BureauMedia volledig ondersteunt wordt door WordPress hosting experts. Als klant heb je geen contact met Savvii maar met BureauMedia. Wij onderhouden jouw site en zorgen dat het up to date blijft conform de nieuwste technische maatstaven. Zie dit als een wekelijkse onderhoud of APK voor je auto.

Eén van de vele voordelen van de samenwerking met BureauMedia zijn de kortingen. Doordat we meerdere sites ontwikkelen, onderhouden en adviseren kunnen we gebruik maken van groepskortingen. Concreet betekent dit, minder kosten voor ons allen en snellere service (omdat we groot zijn). Denk bijvoorbeeld alleen al aan de transactiekosten van iDeal.

Onze digitale expertise is sinds 1997 begonnen maar we leren dagelijks. 

Er bestaat niet iets als een standaard waar het gaat om het vermarkten van producten of diensten. We kunnen hooguit putten vanuit onze ‘best & worst cases’ ervaringen.

Omdat we analytisch zijn, kennis en ervaring hebben waar en wanneer we aan de knoppen moeten draaien, zal het jullie heel veel pijn, moeite en budget besparen.

Jullie zijn primair verantwoordelijk voor het generen van bezoekers naar je website. Gebruik daarvoor je eigen netwerk, je offline klanten of je relaties, zo activeer je je eigen netwerk. Wij zullen je verder ondersteunen en adviseren voor het verkrijgen van bezoekers en het optimaal inrichten van de website zodat bezoekers ook daadwerkelijk kopen.

We verlenen extra diensten (extensies) zoals het inkopen van Google Adwords, Social Media advertenties én het ontwikkelen van speciale landingspagina’s.

Het belangrijkste is de duur van overeenkomst:  Je gaat een contract aan voor minimaal 24 maanden en daarna jaarlijks opzegbaar (opzegtermijn 3 maanden om alles netjes over te dragen).  Wil je eerder  opzeggen dan kan dat uiteraard ook.  Er worden dan kosten berekend van € 2500 excl btw + 10% van de jaarlijkse omzet.  Wil je na een periode van langer dan 24 maanden opzeggen, dan zijn de kosten €5000 excl btw + 10% van de jaaromzet.

Extra opmerking voor als het een webshop betreft. Dan ben je verplicht een  overeenkomst aan te gaan bij een payment processor zoals Mollie of je eigen bank.  Bestel je de dienst via BureauMedia dan krijg je korting t.o.v. de gangbare tarieven, echter dien je het contract dan wel zelf te tekenen omdat dit juridisch gezien niet anders mag.

Verder verwijzen we je graag 😉 naar wat langere en algemene standaard teksten, zie de Algemene Voorwaarden onder aan deze pagina.

Bezoek onze contact pagina en stel je vraag.

Informatie

Service

  • Maandag t/m Vrijdag
  • 8:30 - 18.00
  • contact@bureaumedia.nl

Join The club

Blijf op de hoogte van webinars, educatie en e-commerce conversie verhogingen

Scroll naar top

Informatieaanvraag

Wij nemen contact op

Je gaat nog geen verplichting aan.

We nemen telefonisch contact op om elkaar te leren kennen en samen kijken hoe we jouw webwinkel zo snel als mogelijk kunnen lanceren